Sector Techniek

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Bekijk al onze vacatures

Sector Techniek


Alles wat mensen uitvinden en maken valt onder Techniek. Wij richten ons op de techniek van lassen: Een verbindingstechniek die in de metaalbewerking en werktuigbouwkunde wordt toegepast. Lassen is een gespecialiseerd beroep. Onze lassers hebben veel verstand van materialen, tekeningen lezen en van veiligheid.

Wij zijn al jaren thuis in de sector Metaal & Techniek. Onze sectorspecialist is er kind aan huis en heeft een flink netwerk in deze mooie sector opgebouwd. Onze specialisatie richt zich op de volgende vakmensen: lassers, ijzerwerkers en samenstellers.

Onze filosofie


APN Flexgroep heeft een duidelijke filosofie als het om vakmensen gaat:

  • Wij zoeken proactief naar goede mensen en we doen er alles aan om u snel van vakmensen te kunnen voorzien. Wij noemen dat ‘vooruit zoeken’
  • Wij laten onze vakmensen in vakscholen onafhankelijk testen op hun prestaties op het gebied van kwaliteit, productiviteit en veiligheid;
  • Wij werken doorlopend aan de vaardigheden van onze vakmensen en geven hen de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen.

Bij APN staan zowel leerlingen als ervaren specialisten voor u klaar. Ze komen graag naar u toe, voorzien van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen, met handgereedschap en met een VCA certificaat.

Bekijk onze vacatures

Neem contact op

direct solliciteren