Sectoren

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Bekijk al onze vacatures

APN Flexgroep is één groep, maar met vier verschillende sectoren.
Onze sectorspecialisten kennen deze sectoren van binnen en van buiten. Vaak hebben ze zelf jarenlang in de sector gewerkt. Ze spreken de taal van onze klanten én van de flexkrachten.

De sectorspecialisten zijn de spil van onze manier van werken. Ze zijn betrokken bij de sector, betrokken bij de klant en betrokken bij de flexkrachten. Deze betrokkenheid draagt bij aan tevreden medewerkers.


Onze sectoren

Food

De foodsector is een innovatieve en boeiende sector. Iedere dag moeten lekkere en gezonde producten in topkwaliteit en op precies het goede moment bij de klant afgeleverd worden. Een uitdaging! Hygiene en veiligheid spelen ook een grote rol.

Meer lezen

Logistiek

Of het nu gaat om een particuliere bestelling bij een webshop of een grote vracht voor een bedrijf; zonder logistiek staat alles stil. In de logistieke sector zorgen onze vakkrachten dat goederen in perfecte staat op de juiste plek komen.

Meer lezen

Productie

In de productiesector produceren medewerkers samen met hun collega’s de meest uiteenlopende eindproducten. De productieprocessen zijn strak georganiseerd. Medewerkers in deze sector hebben twee uitstekende rechterhanden en steken die graag uit de mouwen.

Meer lezen

Techniek

Een breed begrip! Bij APN Flexgroep richten wij ons echter op de lastechniek: een verbindingstechniek in de metaalbewerking en werktuigbouwkunde. Onze lassers hebben veel verstand van materialen, het lezen van tekeningen en van veiligheid.

Meer lezen

Bekijk onze vacatures

Neem contact op

direct solliciteren