Werken bij APN

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Bekijk al onze vacatures

APN voor flexwerkers

Jij voorop


APN is één flexgroep maar wel met 6 verschillende sectorfamilies. Wie bij ons komt werken, wordt onderdeel van een bruisende sectorfamilie, met fijne bedrijven om voor te werken.

Iedereen is even belangrijk voor succes. Jij staat voorop, want jij bent een professional in jouw sector. Samen met de sectorspecialist en de sectorintercedent leveren jullie goed werk af bij bedrijven. Zo zorgen we er samen voor dat we voor de mooiste en beste bedrijven mogen werken.

Bekijk vacatures   Solliciteer direct

Missie

talent

Talent ontwikkeling

Vooruit komen


Wie dat wil heeft bij ons alle ruimte en mogelijkheden om vooruit te komen. En de cijfers liegen er niet om: We hebben tientallen voorbeelden van mensen die hun droombaan gevonden hebben.

Als jij wil leren, door wil groeien of andere persoonlijke ambities hebt, dan pas je echt prima bij ons. Je zult het meteen merken vanaf de start. Onze sectorintercedenten zullen je vragen naar je dromen en ambities. En we zullen je helpen om die waar te maken. Bijvoorbeeld in onze APN school of doordat onze HR functionaris je helpt om je ambities om te zetten in een persoonlijk ontwikkelplan.
 
 

22

Jaar ervaring

2

Kantoren

500+

Flexwerkers

100+

Tevreden klanten

Onze service


 • Fijn huis
  Jij krijgt een fijn huis met internet zodat je contact kunt onderhouden met je familie en je vrienden. En we leveren alle huishoudelijke apparatuur om je leven van alle gemakken te voorzien.
 • Elke week loon
  Je krijgt van ons elke week betaald wat je vorige week hebt gewerkt. Dat is fijn en overzichtelijk. En je verdient hetzelfde als vaste flexwerkers in die functie conform de cao van de opdrachtgever.
 • Schoon wonen
  Wij maken elke twee weken het huis schoon. Zo blijft alles lekker fris. Natuurlijk mag je zelf je eigen kamer netjes houden .
 • Huur naar werken
  Nederland en APN beperken jouw huurkosten. Als jij eens in een week minder uren kunt werken gaan je huurkosten automatisch mee naar beneden. Zo houd jij een groot deel van jouw loon voor jezelf.
 • Leuke auto
  Je krijgt van ons het vervoer verzorgd tussen je huis en je werk. Wij hebben leuke goede auto’s of - bij korte afstanden - een mooie fiets. Onze auto's vallen goed op met ons zwart/ gele logo. Van jou vragen we om een goede en nette chauffeur te zijn.
 • Vooruit komen in je werk
  Jij mag bij ons vakopleidingen volgen, dat vinden wij heel belangrijk . Maar wij bieden je ook trainingen om jezelf te ontplooien. Voor een belangrijk deel verzorgen wij deze trainingen in onze eigen APN school.
 • We zijn er voor je

  Je staat er op je werk niet alleen voor. Als je naar een nieuwe baan gaat, helpen we jou bij het inwerken en we blijven je begeleiden. Zo wen je sneller aan het nieuwe werk en aan het nieuwe bedrijf. Wel zo prettig. Je hebt ook je eigen contactpersoon die je altijd bij al je vragen kan helpen. Wij staan voor je klaar!

APN school

Wij leiden onze flexwerkers op


Vakopleidingen vinden wij belangrijk maar wij bieden flexwerkers ook trainingen om zichzelf te ontplooien. Voor een belangrijk deel verzorgen wij deze trainingen in onze eigen APN school maar we zijn meer dan een leslokaal. Onze school werkt samen met vakscholen bij klanten en met externe opleidingsinstituten.

Bekijk onze vacatures

Neem contact op

direct solliciteren