APN voor klanten

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Bekijk al onze vacatures

APN voor Klanten

Vooruit zoeken


Bij APN Flexroep wachten wij niet op aanvragen; wij zoeken proactief. Dit ‘vooruit zoeken’ helpt om onze klanten snel en goed te kunnen bedienen.

Hoe werkt vooruit zoeken? We kennen onze sectoren en onze klanten goed dus we kunnen de vraag naar flex-experts inschatten. Die vraag leggen we vooruit neer bij de wervingskantoren. Door onze specialisatie in een select aantal sectoren hebben we een netwerk opgebouwd van goede wervingskantoren. Ook ons eigen APN-kantoor in Polen zoekt proactief voor onze klanten.

Bij ons op kantoor hangt de prognose voor de komende maanden prominent aan de muur. Met z’n allen proberen we die actief in te vullen, waarbij tevreden klanten en medewerkers centraal staan.

Missie

talent

Talentontwikkeling


Wij onderscheiden ons dankzij onze aandacht voor de talentontwikkeling van onze medewerkers. Medewerkers die willen leren, vak-interesse hebben, door willen groeien, zich om willen scholen, zelfstandig willen wonen of andere ambities hebben passen prima bij ons. Als wij hierbij kunnen ondersteunen zullen we dat dan ook zeker doen.

Van onze sectorspecialisten vragen we dat zij onze medewerkers en hun ambities te kennen. De ‘sector-start-opleidingen’ in onze APN-school laten medewerkers kennis maken met een vak. Onze HR functionaris zet de ambities van onze medewerkers vervolgens om in een persoonlijk ontwikkelplan.

23

Jaar ervaring

2

Kantoren

500+

Flexwerkers

100+

Tevreden klanten

Onze service


 • Vakmensen
  Wij zoeken en vinden vakmensen voor de sectoren waarin wij gespecialiseerd zijn. We hebben onze eigen wervingskantoren in Europa en werken samen met geselecteerde partners.
 • Zorgen
  Wij zorgen goed voor onze medewerkers. Gelukkige medewerkers zijn meestal betere medewerkers. Daarom staan wij pal achter onze medewerkers, opdat zij een goed verzorgd leven in Nederland kunnen opbouwen.
 • Bescherming
  Wij rusten onze medewerkers uit met professionele persoonlijke beschermingsmiddelen en met vakkundig handgereedschap. Zo komen ze goed voorbereid bij u op de werkvloer aan.
 • Begeleiding
  Wij werken medewerkers bij u op de werkvloer in én verzorgen de verdere begeleiding. Dit ontlast u en het versnelt de betrokkenheid en de vakbekwaamheid van de medewerker. Eventuele aandachtspunten worden snel door ons geconstateerd en aangepakt.
 • Tijdregistratie
  Wij richten de tijdregistratie voor u in. Hiervoor bieden wij u allerlei systemen om de werktijden juist te registreren en in hoge frequentie te kunnen verwerken. Dat is belangrijk want wij betalen onze medewerkers elke week. Dat vinden ze prettig.
 • Opleiden
  Vakopleidingen vinden wij heel belangrijk, maar wij bieden de medewerkers ook trainingen om zichzelf te ontplooien. Voor een belangrijk deel verzorgen wij deze trainingen in onze eigen APN school.
 • Evalueren
  Wij voeren de functioneringsgesprekken voor u. De criteria zijn afgestemd op uw vakeisen. Zo verbeteren we de kwaliteit van uw flexibele schil voortdurend.
 • Planning
  Voor moeilijk vervulbare functies stellen onze sectorspecialisten met u een langetermijnplanning op. Wij zoeken dan alvast vooruit, vanzelfsprekend op ons risico. Vooruit zoeken is iets dat wij kunnen doordat we zo goed thuis zijn in onze sectoren en is dan ook iets dat ons onderscheidt.
 • Partner
  Heeft u met spoed op zeer korte termijn extra krachten nodig? Onze vaste klanten kunnen erop rekenen dat vandaag gevraagde capaciteit morgen wordt geleverd. 
 • Resultaten
  Wij zijn graag transparant en delen dan ook informatie met u over onze resultaten. Dat doen we met behulp van een dashboard. We streven naar 99,5% beschikbaarheid en maximaal 10% verloop.

APN school

Wij leiden onze medewerkers op


Vakopleidingen vinden wij belangrijk, maar wij bieden flexwerkers ook trainingen om zichzelf te ontplooien. Voor een belangrijk deel verzorgen wij deze trainingen in onze eigen APN school, maar we zijn meer dan een leslokaal. Onze school werkt namelijk samen zowel met vakscholen bij klanten en gerenommeerde externe opleidingsinstituten.

Klanten waar wij trots op zijn

Bekijk onze vacatures

Neem contact op

direct solliciteren