APN voor klanten

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Bekijk al onze vacatures

APN voor Klanten

Vooruit zoeken


Wat APN doet is “vooruit zoeken”. Wij wachten niet op aanvragen, wij zoeken proactief. Dat helpt om onze klanten snel en goed te kunnen bedienen.

Hoe werkt vooruit zoeken? We kennen onze sectoren en onze klanten goed dus we kunnen de vraag naar flex experts inschatten. Die vraag leggen we vooruit neer bij de wervingskantoren. Door onze keus voor specialisatie hebben we een gespecialiseerd netwerk opgebouwd van goede wervingskantoren. Ook ons eigen APN-kantoor in Polen zoekt proactief voor onze klanten.

Bij ons op kantoor hangt de prognose voor de komende maanden prominent aan de muur. Met z’n allen proberen we die we actief in te vullen.

Missie

talent

Talent ontwikkeling


APN onderscheidt zich door talentontwikkeling van medewerkers. Medewerkers die willen leren, vak interesse hebben, door willen groeien, om willen scholen, zelfstandig willen wonen of andere ambities hebben passen prima bij ons. Wij dragen er graag aan bij dat onze medewerkers vooruit komen. Als wij dat kunnen ondersteunen met opleiding, carrièreplanning, introducties in sectoren of persoonlijke ondersteuning zullen we dat zeker doen.

Van onze sectorspecialisten vragen we onze medewerkers en hun ambities te kennen. Onze ‘sector-start-opleidingen’ in onze APN-school laten medewerkers kennis maken met een vak. En onze HR functionaris zet ambities van onze medewerkers om in een persoonlijk ontwikkelplan.

22

Jaar ervaring

2

Kantoren

500+

Flexwerkers

100+

Tevreden klanten

Onze service


 • Vakmensen
  Wij zoeken en vinden vakmensen voor de sectoren waarin wij gespecialiseerd zijn. We hebben eigen wervingskantoren in Europa en werken samen met geselecteerde partners.
 • Zorgen
  Wij zorgen goed voor onze medewerkers. Gelukkige medewerkers zijn meestal betere medewerkers. Daarom staan wij pal achter onze medewerkers, dat ze een goed verzorgd leven in Nederland kunnen opbouwen.
 • Bescherming
  Wij faciliteren onze medewerkers met professionele persoonlijke beschermingsmiddelen en met vakkundig handgereedschap. Ze komen goed uitgerust bij u op de werkvloer aan.
 • Begeleiding
  Wij werken medewerkers bij u op de werkvloer in én verzorgen de begeleiding op de werkvloer. Dit ontlast u en het versnelt de betrokkenheid en de vakbekwaamheid. Eventuele aandachtspunten worden snel door ons geconstateerd en aangepakt.
 • Tijdregistratie
  Wij richten de tijdregistratie voor u in. Wij bieden allerlei systemen om de werktijden juist te registreren en in hoge frequentie te kunnen verwerken. Dat is belangrijk want wij betalen onze medewerkers elke week. Dat vinden ze prettig.
 • Opleiden
  Wij leiden medewerkers op. Vakopleidingen vinden wij heel belangrijk maar wij bieden de medewerkers ook trainingen om zichzelf te ontplooien. Voor een belangrijk deel verzorgen wij deze trainingen in onze eigen APN school
 • Evalueren
  Wij voeren functioneringsgesprekken voor u. De criteria zijn afgestemd op uw vakeisen. Zo verbeteren we de kwaliteit van uw flexibele schil voortdurend.
 • Planning
  Voor moeilijk invulbare functies stellen onze sectorspecialisten met u een lange termijn planning op. Wij zoeken dan alvast “vooruit”, vanzelfsprekend op ons risico. “Vooruit-zoeken” is typisch iets van APN, iets wat wij kunnen doordat we zo goed thuis zijn in enkele sectoren.
 • Partner
  Onze vaste klanten kunnen erop rekenen dat vandaag gevraagde capaciteit morgen wordt geleverd. Want partnerschap loont. Voor onze vaste partners rennen wij nog net een beetje harder.
 • Resultaten
  Wij delen informatie met u over onze resultaten. Dat doen we met behulp van een dashboard. We streven naar 99,5% beschikbaarheid en max 10% verloop.

APN school

Wij leiden onze medewerkers op


Vakopleidingen vinden wij belangrijk maar wij bieden medewerkers ook trainingen om zichzelf te ontplooien. Voor een belangrijk deel verzorgen wij deze trainingen in onze eigen APN school maar we zijn meer dan een leslokaal. Onze school werkt samen met vakscholen bij klanten en met externe opleidingsinstituten.

Bekijk onze vacatures

Neem contact op

direct solliciteren